Thomas Dekker pro Hollywood Reporter

Stovky tisíc lidí se každý rok chystájí na Comic-Con v San Diegu a letošní ročník vypukne už tento týden a to od 20. do 24.  července. The Hollywood Reporter vyzpovídal největší jména z televizního světa a zjistil jejich obíbené vzpomínky a rady jak si správně užít tuto jedinečnou událost. Originální rozhovor s Thomasem Dekkerem můžete najít zde.

Thomas Dekker
Předchozí role: Terminátor: Příběh Sáry Connorové, Hrdinové
Nadchazející: The Secret Circle z produkce CW
Comic-Con panel: The Secret Circle, Sobota, 5:16-6 p.m., Místnost 6BCF.

THR: Co je tvůj největší zážitek z Comic-Conu?
Dekker: Zúčastnil jsem se třikrát a bylo to skvělé, protože jsem sám trošku geek takže jsem si připadal jako součást mého davu. Když jsem tam byl poprvé, tak to bylo v rámci terminátora; předváděli jsme pilotní díl seriálu a já nevěděl, co očekávat. Byl jsem nervozní, ale taky hrozně pyšný na náš seriál. Mohl to být buď úspěch nebo úplný propadák, protože všichni jsme věděli, že pokud neuspějeme u fanoušků filmů na Comic-Conu, tak seriál nebude úspěšný. Naštěstí jsme se dočkali obrovského aplausu.

THR: Jaký je tvůj nejvíc „geek“ příběh z Comic-Conu?
Dekker: Když jsem tu byl poprvé, měl jsem s sebou pár kamarádů a procházeli jsme okolo Conu a já jsem hrozně velký fanoušek starých komiksů „Příběhy ze záhrobí“ a byl tam jeden z hlavních tvůrců původního komiksu, takže jsem začal naprosto šílet, koupil jsem si tričko, vyfotil se s ním a nechal si podepsat své komiksy. Moji kamarádi si ze mě dělali srandu snad donekonečna. A to je kouzlo Conu: lidé, kteří něco hluboce a upřímně zbožnují mají šanci to zažít na vlastní kůži. Je to takový Taj Mahal pro blbce a já to zbožnuju.

THR: Kvůli kterému panelu bys stál řadu klidně celý den?
Dekker: Klidně bych kempoval minimálně den předem, pokud by tu byl nějaký panel znovushledání Twin Peaks. Tento seriál je rozhodně moje největší televizní vášeň. Jednou jsem šel na autogramiádu Davida Lynche a měl jsem připravených tolik vtipných a chytrých věcí, které řeknu, ale já jsem prostě ztuhnul. Jediné, co jsem dokázal říct, bylo „děkuju“. Byl jsem ohromený.

THR: Na co by ses na takovém panelu ptal?
Dekker: Zeptal bych se na to, na co by se zeptalo spoustu dalších fanoušků – co znamenal závěr seriálu?! Prosím, vysvětlete mi o čem nakonec byl můj oblíbený seriál, protože já jsem pořád zmatený!

THR: Kdo by byl na tvém vysněném panelu?
Dekker: Rád bych na Comic-Conu viděl panel pro talentované komičky: Kristen Wiig, Jennifer Saunders, Julia Davis, Amy Poehler Tina Fey.

THR: Co je potřeba pro to, aby byl panel úspěšný?
Dekker: Líbí se mi, když je tam co nejvíc herců a tvůrčího týmu a taky nějaké promyšlené odhalení je skvělé. Měli byste odkrýt dost na to, abyste nalákali lidi, ale né příliš moc na to, aby se pak neměli na co těšit.

THR: Na jaké otázky doporučuješ fanouškům, aby se neptali?
Dekker: Nemám moc rád, když se někdo zeptá na otázku, jejíž odpověď nezajímá nikoho jiného. Cítím se pak blbě vůči lidem, jejichž otázky zajimají většinu lidí v místnosti. Nedávno jsem byl na konferenci a někdo se panelu zeptal, co jsou naše oblíbené přísady na pizzu.

THR: Pokud by ses účastnil v kostýmu, jaký by to byl?
Dekker: Rád bych přišel oblečený jako obrovská Lego figurka. Museli byste vytvořit veliké Lego ruce a hlavu, ale dostali byste spoustu pochvaly – a nešlo by vás poznat.

THR: Na co se na letošním Comic-Conu nejvíce těšíš?
Dekker: Na to, že tam jedu s novým seriálem a zajímá mě, jak dopadneme. Moje zážitky z Comic-Conu byli buď hodně sci-fi nebo hororové a myslím si, že na Secret Circle bude jiný dav. Protože náš seriál je o čarodějkách, doufám, že v publiku budou nějací vyznavači Wicca.

THR: Jak tvoje postava, Adam, zapadá mezi všechny ty čarodějky v Secret Circle?
Dekker: V seriálu je šest postav a v pilotním díle jsme všichni popsáni jako velice výjimeční lidé, přestože každý z nás pochází z rodu, ve kterém se čarodějnictví předává z generace na generaci. Někteří z nás těchto schopností chtějí zle zneužít, někteří je používají jen pro zábavu. Moje postava je moc hodný kluk, který se zarputile snaží používat svou sílu jen pro to nejlepší, co jde. V jejich covenu se snaží vždy zachovat chladnou hlavu. Podle mě, to nejzajímavější ze seriálu jsou změny, kterými každá naše postava projde kvůli nedostatku kontroly nad našimi silami. Postavy, které se ze začátku zdají být zlé nebo naopak hrdinné se můžou časem změnit. Tohle bylo jedním z důvodů, proč mě ta role tak přitáhla.

THR: Je na obzoru nějaký románek mezi Adamem a Cassie (Britt Robertson)?
Dekker: Rozhodně. Jeden z největších podnětů pro změny v základu našeho covenu je příchod Cassie. Všechno se otočí vzhůru nohama.

P.S.: Zavařila jsem si snad všechny své mozkové závity, ale přesto jsem prostě nenašla plně odpovídající český překlad pro slovo „geek“.

 

This entry was posted in . Bookmark: permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Right Column Widgets

Welcome to the Right Column for the Evening Shade theme. You can put a variety of widgets in this location and to manage where they are published in your site, you can download the Widget logic plugin.